2012. március 24., szombat

Táncolj!



Amikor megmozgatod a testedet, magasabbra emelkedsz szíved ritmusánál; emellett felemeled hangulatodat és energiaszintedet is. Játékosabbá és élénkebbé válsz; emelkedett jókedvvel erőd is gyarapszik. Ez az erő, mely mindig a birtokodban van, és amelyet minden egyes egyénnel megosztasz, lehetővé teszi, hogy tudatosan életre keltsd álmaidat.
Még ma szentelj időt a táncra. Csinálj egy kis zenét, és kezdj el himbálózni, engedd meg, hogy önkéntelenül kifejezhesd magad a fizikai mozdulatok révén. Ha szégyelled a testedet, hát próbáld meg egyedül - ám némi gyakorlattal. Eme művészeti ág gyógyító hatásai iránti lelkesedésed olyan dologgá válik majd, amit másokkal is meg szeretnél majd osztani. Ez az oka annak, hogy oly sok ősi kultúra saját spiritualitásának központi, szentséges hagyományaként tiszteli ezt a tevékenységet.
A tánc segít újfent kapcsolatot teremteni saját isteni természetű fizikai esszenciáddal. A tested lényed továbbterjesztése, és fontos, hogy megtiszteld éberségeddel. Mozdulataid igazán kellemes módon mozdítják előre tudatosságodat. Rájössz majd, hogy kecses vagy, vonzó és elegáns - ezek olyan kvalitások, melyekkel a Teremtő ajándékozott meg réges-rég. Ha sikerül újfent tudatosítanod ennek az ajándékoknak a létezését, az segít, hogy még fényesebben ragyoghass.

Gondolat a mai napra


A zenére táncolok gondolataimban és a valóságban egyaránt. Megengedem magamnak, hogy hallható és hallhatatlan ritmusokra lebegjek az időben, és egész lényemmel kifejezzem önmagam. Engedélyt adok önmagamnak, hogy érzékeljem a boldogságot a testemben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése