2012. március 14., szerda

Imádkozz!



Az imádkozás a párbeszéden keresztül történő egybekelést jelenti az istenivel. Ez a módszered arra, hogy közvetíteni tudd reményeidet, álmaidat és vágyaidat a szellem világa felé, ahol az angyalok boldogan állnak a rendelkezésedre. Nem kell megmondanod nekünk, mire vágysz, hiszen ez nyilvánvaló mindazok számára, akik rád hangolódtak. Viszont az isteni szabályzat kimondja, meg kell adnod a jelet, hogy megközelíthető vagy, és készen állsz a segítség befogadására. Csak erre várunk, s ezután támogatásunk a tiéd lesz.
Az imádság segít kiszellőztetni a benned lévő levegőt a zűrzavar és a határozatlanság pillanataiban. Ez az elmélkedés és az őszinteség folyamata, mely során visszaveszel önvédelmedből, és bevallod magadnak legmélyebb érzéseidet és vágyaidat.
Bár mi már ismerjük valódi érzelmeidet, ez a Lélekkel - főként felsőbb éneddel - történő egybekelés egyik formája, amely az elfogadás mély érzésével párosul. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy árnyékaidat felhozd a fényre, ahol is ráeszmélsz, hogy nincs mitől félned.
Az imádkozás a feladás, a segítségkérés folyamata és a támogatás befogadására való nyitottság aktusa. A fogékonyság lehető teszi, hogy a Nagyszerű Fény hömpölyögve befolyjon tudatosságodba, ahol is gondolataid és érzelmeid magasabb szintre emelkednek.

Gondolat a mai napra


Azért imádkozom, hogy képes legyek felnyitni a szívemet a befogadás előtt. Segítségért, útmutatásért és válaszokért folyamodok; legmélyebb félelmeimet, vágyaimat és érzéseimet pedig megvitatom a Lélekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése