2012. március 29., csütörtök

Lassíts le!



Ha túl sok dolgot próbálsz bezsúfolni egy kamrába, az csakis frusztrációt szülhet, és ugyanez történik akkor is, ha túlvállalod magad. Ahhoz, hogy meg tudj birkózni a felmerülő gondokkal, gyorsabban végzed a dolgokat, és csakis arra fókuszálsz, hogy elvégezd a napi feladataidat, ahelyett, hogy élveznéd őket.
Ezért mi, angyalok azt tanácsoljuk, hogy törd meg ezt a körforgást egy "lassú nap" élvezetével. Akár egy komótos tánc során, ami mély érzelmeket ébreszt, engedd, hogy lelassított sebességed újfent kapcsolatba hozzon a minden egyes pillanatban benne rejlő gazdagsággal. Élvezd például a mosolyt, amit mások arcára csalsz, amikor magad elé engedsz valakit a sorban, ints kezeddel a többi autósnak, akik arra várnak, hogy kiálljanak a parkolóból, és hagyd, hogy mások beszéljenek, miközben te meghallgatod őket.
Adj időt magadnak, és figyeld meg a különbséget a mai hangulatod és a között, ahogyan általában érzed magad. Vedd le magadról az órádat, takard le a vekkereket és a naptárakat, és élvezd az időtlenséget, ami az univerzum igaz természete.

Gondolat a mai napra


Lelassítok, és felfigyelek az élet részleteire és élvezeteire. Örömömet lelem abban, ha magam elé engedhetek másokat, sajnálatot érzek azok iránt, akik versenyt futnak, hogy elvégezzék a dolgokat. Visszanyerem gyermekded ámulatomat, midőn az időtlenség felé barangolok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése