2012. március 4., vasárnap

Lépj kapcsolatba Ariel arkangyallal!



Miután Ariel a természetet és a környezetet, a tündérekhez hasonlóan attribútumok tartoznak hozzá. Szerény, bár erőteljes - képességében és erejében nőies, és a vágyak anyagi formába öntésének képességében pedig varázslatos.
Ariel segít újonnan lángra lobbantani a csodálkozás áhítatát és az abszolút hitet, nagyjából ugyanazt, amelyet gyermekkorban éreztél. Megmutatja, hogy a mennyekbe vetett hit immáron egy tudatos döntés, mely lehetővé teszi, hogy elmenekülj a merev gondolkodástól, amely esetlegesen keresztezte a megnyilvánulásra való törekvéseid útját.
Hívd magadhoz Arielt a mai napon, hogy újonnan felélessze gyermeki ámulatodat és csodálkozásodat. Miután ez megtörtént, engedd meg magadnak, hogy követhesd a belső útmutatást, amely a tánchoz, énekléshez vagy a játékhoz vezet, miként ezek a cselekedetek arra sarkallnak, hogy előrelépj az álmaiddal.

Gondolat a mai napra


Magamhoz hívom Ariel arkangyalt, és lehetővé teszem, hogy képzelőerőm végtelen lehetőségek szerint szikrázzon és ragyogjon. Merek hinni a varázslatban; elhessegetem gondolataim és hitrendszerem minden korlátját. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése