2012. március 11., vasárnap

Kristályok



A kristályokgyógyító ereje olyan módon gyógyítja a betegség tüneteit, hogy közben a kiváltó okokat tárja fel és a tudatalattira hat. A kristályok az általuk kibocsájtott rezgéssel hatnak. Testünknek, minden sejtünknek szintén megvan a maga harmonikus - vagy diszharmonikus - rezgése. Ezek a rezgések energiából és információból állnak.

Önértékelést, önbizalmat erősítő, lelki harmonizáló kristályok

A helytelen önértékelésből adódó önbizalom hiánya további lelki diszharmóniát okozhat ami kihat a kedélyállapotra. A lelki zavarok hosszabb távon fizikai megbetegedéseket okoznak Akinek bármilyen lelki problémája van, ezt az információt közvetíti a térbe, ahol magához vonzza azokat az energiákat, amelyek megerősítik gondolatait önmagáról. Ennek következménye gyakran a külvilágtól való elhatárolódás, félelem. A kristályok energiája képes ezt a diszharmóniát harmóniára változtatni.

Citrin
A citrin elősegíti a kapcsolatépítést akár üzleti ügyekben, akár a magánéletben. Segít, hogy mindenből levonhassa a saját következtetéseit. A citrin hozzásegíti Önt, hogy elsőbbségben részesítse kapcsolataiban a lelki harmóniát és a kulturális érdeklődés hasonlóságát. Ha megrekedt a hétköznapok taposómalmában, a citrin ad egy olyan „ lökést „, ami új irányba indítja el. A citrin nagyszerű segítséget nyújt az újrakezdésben akár a kapcsolatokról, akár sikerekről van szó. Ha Ön hallgat saját belső intuiciójára, erre alapozva a citrin segít megtalálnia önmagát, életének értelmét. Megkeményíti a kritikákkal szemben és képessé teszi arra, hogy a megszokásból kitörve kifejezhesse saját egyéniségét és kreativitását. A citrin segítségével felkészülhet a kutatásra és arra, hogy a siker elérése érdekében képes lesz minden követ megmozgatni. A citrin oldja az energiarendszer blokádját, önbizalmat, bátorságot, új életenergiát ad.

Achát
Az achát alkalmas a negatív gondolatok és érzések megszüntetésére, önmagunk elfogadására. Segít a problémák megoldásában, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Nyugtató hatású, és szilárd alapokat teremtő kristály, ami segíti kiépíteni a kiegyensúlyozott és gyakorlatias hozzáállást az élet dolgaihoz. Türelemre és kitartásra ösztönöz, szelíd sugárzása helyes látószögbe helyezi az eseményeket. Ékszerként viselve fokozza a kreativitást.

Rózsakvarc
A rózsakvarc a szeretet köve, a család közelségét, a kedvessel töltött romantikus pillanatokat jelenti. Ez a kő nyugalmat hoz a rossz időszakok idején, segítségével képessé válunk átértékelni a szépség fogalmát. Ha megsértik, ha neheztel valakire, a szelíd rózsakvarc segít kiüríteni a negatív gondolatokat és melegséget, gyengédséget ébreszt használójában, hogy újra tudjon szeretni. A rózsakvarc megtanít arra, hogy szeresse, elfogadja önmagát, észrevegye saját jó tulajdonságait és biztosítja, hogy melegszívű, szerető lelkek társaságára találjon. Az igaz szeretetet képviselő rózsakvarc békét, elfogadást, gyógyulást és ragaszkodást hoz. A kő segít megbocsátani és elengedni a régi mintákat amelyek visszatartanak a szeretettől és felszabadítja az elfojtott érzéseket.
Aventurin
Az aventurin nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat, segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket is. Az aventurin ősidők óta a jószerencse köve. Segít észrevenni a lehetőségeket, mert az élet tartogat valamit az Ön számára. Az aventurin teljesen új körülményeket és elképzeléseket hozhat Önnek, vagy más szemszögből mutatja meg mindazt, ami eddig is Ön előtt volt.

Hegyikristály
A hegyikristály elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát. A hegyikristály a legszélesebb körű tudáshoz és bölcsességhez vezet. Ez a kristály mindenkinek való, aki lelke legmélyén az igazságot keresi és alapvető kérdésekre szeretne választ kapni! Ez a kvarc növeli spirituális energiaszintjét és bárhol használva a megfelelő, jótékony hatást fejti ki, szabályozva ezzel testének finom energiaáramlását, fokozza a nyugodt éberséget. A hegyikristály felszabadítja a jelenlegi és az elmúlt életeiből származó eltemetett emlékeit és segíti a pszichikus, vagy látnoki képességeinek és a tudatosságának fejlesztését!

Ametiszt
Az ametiszt egy békés, szellemi kristály, ami a magasabb világokkal való kapcsolattartást segíti elő. Ha az ametisztet választotta az azért van, mert nagyon mélyen szeretne kapcsolódni a párjához és felemelő, inspiráló szeretetre vágyik. Feltehetőleg úgy érzi, hogy előző kapcsolataiban túlságosan szerepet játszott az anyagi világ, vagy egyszerúen spirituális szinten érzi otthol magát. Az ametiszt csillapítja az önpusztító szenvedélyeket és függőségeket okozó viselkedésmintákat. Új valóságot mutat anélkül, hogy öncsalásra bíztatná Önt. Az ametiszt a feltétel nélküli szeretet köve, képes felébreszteni bizonyos médiumi képességeket is.Ennek a gyönyörű lila kőnek erősen spirituális és védelmező ereje van. Az ametiszt egy magasabb tudatállapotra hangol, érzékenyen reagál és színváltoztatással hívja fel a figyelmet a negatív energiára. Ha éjszaka is viseli vagy a párnája alá teszi, békés álmot biztosít, amiben sok mindent megtudhat! A kristály bölcsességet hoz, spirituális szinteken megvédi Önt és a negatív dolgokat szeretetté változtatja.

Howlit
A howlit segíti a kitartást és erősíti az akaratot. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testben és a lélekben egyaránt. Javítja a diplomáciai és kommunikációs készséget és a belátást.

Lápisz lazurit
Ez a gyönyörű kék kristály hatalmas erővel rendelkezik. Őseink a királyi vérrel és Ízisz istennővel hozták összefüggésbe és az istenek védelme alatt állt aki használta. A lazurit segítségével magabiztosan és méltósággal tudja kifejezni magát a használója. Segíti a szeretetteli, gondoskodó és támogató gondolatokat. A lapis lazuli fokozza a méltóság és az egyenrangúság érzését és elősegíti a valódi kommunikációt. Jótékony hatással van bizonyos okkult képességekre, ráhangol a társ igényeire és érzéseire is. Általában a békét és a fizikai, mentális, emocionális és spirituális szinteket egyesítő szeretetet közvetíti.

Kalcedon
A kalcedon jó irányba befolyásolja a negativitást. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem merik kimondani ami bántja őket, úgy is mondhatnánk "lenyelik" a sérelmeiket. Segít a lelki traumák feldolgozásában. A kalcedon védelmet nyújt a rossz álmok és a negatív gondolatok ellen. Eloszlatja az illuziókat és gyógyír a szomorúságra. Megnyugtatja Önt félelmi állapotban és mentális zavarodottság esetén is hatékony. A kalcedon évezredek óta az utazók talizmánja, ami elhárítja a baleseteket és szerencsétlenségeket, megvédi az otthont és a családot. A kalcedon a „ szónokok köve” , segít a kommunikációban és bátorságot, hitet ad ahhoz, hogy élvezhesse az életet.
Malachit
A malachit feloldja a lelki blokádokat, lelki egyensúlyt teremt. Tudatosítja az elfojtott érzelmeket, visszavezet a lelki harmóniához. A malachit rendkívül hatékonyan kezeli a negatív hozzáállást és segít, hogy megtisztuljon valami kellemetlen és romboló hatástól. Bátorságot nyújt egy teljesen új kezdethez! A malachit hatása alatt sem önmagát, sem másokat nem tud becsapni! Az erős érzelmek felszínre törésével régebbi foszladozó érzelmi szálak megszakadhatnak! A malachit a mélységes együttérzés kristálya is. A malachit figyelmezteti gazdáját a közelgő veszélyre. A legenda szerint a kő ilyenkor darabokra törik. Nagyon erős kő, bánjon vele óvatosan! Minden erőt magához vonz, elnyeli a szennyeződéseket. A malachit segít, hogy képes legyen a változtatásra és haladásra az esetleges kellemetlenségek ellenére is.
Karneol
Ha Ön ambiciózus és nagyon eltökélt, vagy tudja, hogy a közeljövőben nagy kihívásokkal kell szembenézni, a karneol minden segítséget megad ehhez. A karneol segít eljutni a legmélyebbre rejtett tartalékaihoz, és képességet ad arra, hogy elképesztő pontossággal és a leghatékonyabb eredménnyel mozgósítsa a sikerhez szükséges erőket. A karneolnak köszönhetően kristálytiszta elmével reális célokat tűz ki önmaga elé és hatékony módon hozza meg döntéseit az életben. Ha fásult vagy csüggedt, a karneol tisztító erejével megérti, hogy nagyon jó dolgok várnak Önre az életben. A karneol a barátság csodálatos kristálya, általános védelmet nyújt a negatív dolgok és a múlt ártó hatásai ellen. Hasznos segítségére van az olyan beszédek esetében amelyek szakmai szempontból fontosak Önnek. A karneol az ősi hit szerint megvédi attól is, hogy kifürkészhessék gondolatait és nagyon hasznos mindenféle befolyásolás ellen is. Védi az otthonát a viharoktól és távol tartja a haragot, gyűlölködést. Eloszlatja a halálfélelmet, erőt, bátorságot kölcsönöz.

Hópehely obszidián
A hópehely obszidián aktiválja az elfojtott tudati tartalmakat. Az obszidián minden változata erős védelmet nyújt használójának! Blokkolja és elnyeli a negatív energiákat. Ha Ön magától a félelemtől fél, elsősorban saját negatív gondolataitól segít megszabadulni. A hópehely obszidián erősíti az önmagába vetett hitet és a segítségével szilárdan kapcsolódhat a Földanyához.

Jade
A jade segíti az önmegvalósítást, a tudattalan félelmek legyőzését, visszaadja a belső békét és nyugalmat, fokozza a kreativitást. A jade elősegíti a pozitív gondolkodást. Segít értékelni és okosan használni azt, amije van. A jade spirituális kristály, kiegyensúlyozza az élethez való hozzáállását és rávilágít, hogy az igazi gazdagság pénzben nem mérhető. A jade kristrály segít, hogy a jövőben ne aggódjon semmi miatt. Segít eloszlatni a negatív gondolatokat. A jade segítségével önellátónak és függetlennek érezheti magát, tudatában lehet a rendelkezésére álló forrásoknak és képes lesz ezeket fel is használni.
Rodokrozit
A rodokrozit elmulasztja a félelmeket, fokozza a hajtóerőt, teret ad a nevetésnek, a melegségnek és a játékosságnak. Ez a kristály összeköti Önt szerelmével, segítségével őszintén kifejezheti vágyait. Megtanítja Önt arra, hogy minden érzése elfogadható! Felszabadítja az érzéseket és őszinteségre buzdít, általa képessé válik kedvesen és határozottan nemet mondani olyan kérésekre amelyek nincsenek kedvére, de egyébként nem tudna visszautasítani. A rodokrozit segíti a kreatív munkát, a művészeti, képzőművészeti tevékenységeket és mindent amihez tiszta szenvedélyre van szüksége. Ez a gyönyörű meleg rózsaszines kristály bizalomra és szeretetre, szívcsakrája megnyitására ösztönzi.

Gránát
A gránát megvédi és tartósítja az energiaszintet. Valaha úgy hitték, hogy elűzi a démonokat és figyelmezteti viselőjét a közelgő veszélyre. Erősíti az auraburkot, így az Ön által kibocsátott rezgések ( ha ezt vizualizálja ) elbátortalanítják a rosszindulatú személyeket, negatív behatásokat. Önbizalmat ad, általa önértékelése pozitív irányba változik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése