2012. március 18., vasárnap

Énekelj!



A lelked mélyén lakozó zene szabadságra áhítozik. Belső melódiádat nem érdekli, hogy hamisan énekelsz, vagy elfelejted a szöveget - csupán azt szeretné, ha fennhangon kifejezésre juttatnád, hogy ekképpen a levegőbe kerülve, csatlakozhasson az univerzum többi zenei hangjegyéhez.
Az ének lehetőséget nyújt a számodra, hogy olyan mély érzéseket közvetíts, amelyek túlszárnyalják a puszta szavak korlátait. Még ha szégyelled is képességeidet, a mai napon adj engedélyt magadnak az éneklésre. Kölcsönözöd hangodat a sztereódon játszott zenéhez, vagy énekelj zenei aláfestés nélkül. Hümmögj a tusolóban, a barátaiddal, vagy csak saját magadban - hogy milyen formában, nem lényeges. Ami viszont számít, az maga az aktus, hogy kifejezd magad muzikálisan.
Tekints erre úgy, mint a lélek jógagyakorlatára, legbensőbb lelked visszatükröződésére - egy lehetőségre, hogy nyújtózz egyet. Figyelj oda azokra a dallamokra, amelyek vonzóak számodra, miután szövegük, melódiájuk és az általuk kiválasztott érzelmek mind üzenetet hordoznak.
Tudd, hogy mi, angyalok, hálásak vagyunk hozzájárulásodért a világ pozitív energiahullámaihoz.

Gondolat a mai napra


Az éneklés öröméért éneklek. Megszabadulok az önbírálattól, és megengedem magamnak, hogy szabad és vidám legyek. Leheletemet kiküldöm a világba, meglovagolván a zene hullámait. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése