2012. március 29., csütörtök

Adj magadnak engedélyt!



Gyerekként arra vártál, hogy a felnőttek utat mutassanak neked, és engedélyt adjanak arra, hogy megtegyél egyes dolgokat, ezzel elismerve autoritásukat. Ez a szokásod egészen felnőttkorodig megmaradt - még mindig arra vársz, hogy más adjon engedélyt.
Ma nyerd vissza a teljes irányítást időbeosztásod, tevékenységeid és az életed fölött. Immáron te vagy saját magad hatalmi figurája, és megadhatod magadnak az engedélyt arra, hogy kövesd az álmaidat és a belső útmutatásodat.
Mire szeretnél engedélyt kapni? Tudd, hogy a kezedben van a hatalom, hogy kövesd isteni útmutatásodat anélkül, hogy mások beleegyezését kelljen kérned. Olyan döntéseket hozhatsz meg az életedben, melyek növelik egészségedet, boldogságodat és békességedet.
Mi, angyalok, segítünk ebben a folyamatban, amennyiben hozzánk fordulsz. Növeljük a változásokhoz szükséges bátorságodat és erődet, ám a dolog végérvényesen rajtad múlik. Képes vagy rá!

Gondolat a mai napra


Engedélyt adok önmagamnak, hogy átvegyem az életem felett az irányítást, és hogy meglépjem azokat a változtatásokat, melyek örömöt hoznak a szívembe. Önmagam saját hatalmi tekintélye vagyok, és jogomban áll követni belső isteni útmutatásomat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése