2012. január 19., csütörtök

Tudd meg magadról a csodálatos igazságot!



Minden egyes melléknév, amit a mennyország körülírására tudnál felhasználni, rád nézve is érvényes, hiszen Isten képmására hoztak létre. Erős vagy abból a szempontból, hogy megvan benned a hatalom, hogy a szavaid és vágyaid alapján teremts és vonzz be dolgokat.... kreatív vagy, épp úgy, ahogyan az az Egyetlen is, aki megteremtett. Egészséges vagy és gyógyító is egyben - szerető és szeretetre méltó -, egy sokat tudó lény, aki megbocsátó, tápláló - és így tovább.
A rólad szóló igazság mind jó. Minden negatív gondolat, amit magaddal szemben táplálsz, hamis, és ekképpen nem éri meg az idődet pazarolnod rá.
Ma határozd el, hogy csakis kedves dolgokat gondolsz és mondasz magadról. Vedd észre, hogyan segítenek ezek a szavak megérezned valódi önvalód erejét és örömét. Amikor pozitív vagy, hangot adsz annak, aki valójában vagy.

Gondolat a mai napra


Helyreállítom a saját magam felőli igazságot: Isten tökéletes gyermeke vagyok. Csakis pozitív szavakat gondolok és mondok ki, és segítségért imádkozom, amikor csak vigaszra van szükségem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése