2012. január 21., szombat

Érezd szeretve magad!



A szeretett mindenhol jelen van, ez azt jelenti, hogy ott van körülötted és benned mindenütt. A szeretet az, aki vagy - isteni örökséged és felépítésed.
Lehet, hogy egy fájdalmas kapcsolatban volt részed, ami felkeltette benned a szeretet iránti bizalmatlanságot. A fájdalommal társítottad, és arra a következtetésre jutottál, hogy nem biztonságos. Úgy döntöttél, lecsökkented a szeretet mennyiségének az érzését, azt remélvén, hogy ez majd megvéd a szenvedéstől. Mi, angyalok, segíthetünk meggyógyítani szívedet, hogy újra képes légy szeretni. Minden pillanatban melletted állunk, és segítséget kérhetsz tőlünk, hogy megemeljük a többi emberrel való interakcióid energiáját. Utat mutatunk a kapcsolataid terén, hogy biztonságban és védve érezd magad.
Lehetetlenség teljes mértékben elzárni a szeretetet. A lelked valódi életereje gyengéd tudatosságú. Minél éberebben tudatosítod magadban ezt az érzést, annál elevenebbnek érzed magad!

Gondolat a mai napra


Biztonságos számomra, hogy szeretve érzem magam. Arra kérem angyalaimat, hogy vezessenek úgy a kapcsolataimban, hogy csakis emelkedett szellemű embereket vonzzak magamhoz. Az életemben most mindenki tisztelettel bánik velem, hiszen csodálatos barátaim vannak, akiket szeretek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése