2012. január 5., csütörtök

Szánj időt magadra!

Kedves Egyetlenünk, egy földre szállt angyal vagy. Szeretettel és önzetlenül adsz másoknak, cserébe pedig sok örömben és elégedettségben részesülsz. Ám a tömérdek nagylelkűség mellett mi, angyalok, arra szeretnénk emlékeztetni, hogy szánj némi időt önmagadra is.
Minden adakozónak újra kell töltenie saját "elemeit" azáltal, hogy némi időt szentel az egyszerű élvezetek és a személyes kedvtelések számára. Ma azon fogunk dolgozni, hogy szakíts egy kis időt önmagadra - ez jelenthet valami spontán dolgot vagy egy mókás tevékenységet, csakis a te számodra.
Mi az első dolog, ami eszedbe jut, miközben ezeket a sorokat olvasod? Ha van egy speciális elfoglaltság, ami után régóta áhítozol, ez a megfelelő nap arra, hogy hozzáfogj vágyad beteljesítéséhez. Mindenben támogatni fogunk, hogy meglegyen a kellő időd és motivációd ahhoz, hogy ez irányú szükségleteid kielégülhessenek.

Gondolat a mai napra


Időt szakítok olyan elfoglaltságokra, amelyek kiteljesítenek, és élvezetesek számomra. Az önmagamra fordított energia a boldogságomba és az egészségembe való bölcs befektetés. A barátaim és a családtagjaim számára tökéletes példaképe vagyok a saját magamról való gondoskodásnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése