2012. január 9., hétfő

Engedd el!

Nincs szükség arra, hogy bármivel is küszködj. Minden látszólagos probléma megoldása - valójában minden, amire csak vágysz - kegyesen áramlik feléd.
A küzdelem alapja a félelem, amely hegyes energiacsúcsokat bocsát ki, ezek pedig korlátokat emelnek az áramlat elébe, mint egy folyó esetében, amelynek hirtelen hegyes sziklákon kell áthaladnia. Ez az egyik oka annak, amiért az aggodalom lelassítja manifesztációdat. Amikor elengeded a gondjaidat, és átadod azokat Istennek, a dolgok képesek könnyedén és gyorsan újból feléd áramolni.
Ma engedd el az összes olyan ügyedet, melyek feszültté tesznek. Ezt megteheted úgy, hogy listát írsz róluk, amit Istennek és nekünk, angyaloknak címzel meg, és arra kérsz bennünket, hogy segítsünk elengednünk ezeket. Az erre irányuló egyszerű hajlandóságod is nagyszerű előnyöket eredményeznek.


Gondolat a mai napra


Megkérem Istent és az angyalokat, hogy segítsenek mindenben. A küszködés és az aggódás helyett inkább elmondom a mennyeknek a félelmeimet. Most hajlandó vagyok teljes mértékben elengedni az aggodalmaimat, és cserébe befogadom a békét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése