2012. január 18., szerda

Ne siess!



Úgy hozzászoktál már ahhoz, hogy rohanj eleget tenni minden kötelezettségednek, hogy a sietség már-már egy berögződött szokásoddá vált. Azonban azzal, hogy egy feladatból a másikba kapkodsz, nem fogsz megnyerni semmiféle versenyt, és a lelki békédet sem leled meg - sokkal inkább a jövődre való összpontosításodat erősíti ahelyett, hogy élveznéd a jelen pillanatot. 
Ennek az üzenetnek az elolvasása az egyik módja annak, gondját viseld önmagadnak. Táplálod lelkedet, és egészséges, új reményeket keltesz magadban, azonban mi, angyalok azt szeretnénk, ha még jobban törekednél arra, hogy kevésbé gyorsan mozogj a nap folyamán.
Vidd véghez mindazt, amit meg kell tenned, és tedd a dolgokat teljes nyugalomban. Sokkal több mindent tudsz megvalósítani, ha energiád és a hangulatod attól az életerőtől szárnyal, amely abból fakad, jól érzed magad. Ez a boldogság arra épül, hogy észreveszed a napod szépséges, vicces és átható erejű tulajdonságait - ez pedig azzal jár, hogy a dolgokat nem sietteted, s a részletek így világossá válnak. 
Kérhetsz másoktól is segítséget szükségleteid és kötelezettségeid elvégzésében, de ehhez hozzátartozik az is, hogy segítséget kérsz tőlünk. 
A mai napon élvezd ki az idődet!

Gondolat a mai napra

Nem sietem el a dolgokat, a napomat pedig teljes ámulattal és élvezettel közelítem meg, felfigyelvén minden egyes pillanat gazdag szellemére. Teljesen rendjén van, hogy lelassítsak, hiszen minden, amire szükségem van, elérhető kényelmesen is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése