2012. január 12., csütörtök

Emeld meg rezgésszintedet!

Energiád frekvenciáját a gondolataid, szavaid és az életstílusod befolyásolják. Sok hasznod rejlik abban, ha megnöveled azt, beleértve a manifesztáció és a gyógyítás hevesebb fokát, a tisztább mennyei kommunikációt, a béke és a boldogság erőteljesebb érzékelését. Ma azon kezdünk el dolgozni, hogy magasabb szintre emeljük ezt a frekvenciát.
Szánj egy pillanatot arra, hogy légzésed segítségével középpontodra összpontosíts, lecsendesítvén testedet és elmédet. Tartsd magad ahhoz a szándékodhoz, hogy meglásd vagy megérezd saját energiafrekvenciád szintjét. Ne aggódj, ha nem tudod, ez mit takar, hiszen szándékod majd elvezet hozzá.
Figyelj fel az összes benned felmerülő benyomásra. Látsz netán színeket, érzékelsz egy bizonyos hőmérsékletet; vagy más jellegű képeket, gondolatokat vagy érzéseket észlelsz? Bármi is érkezik hozzád, az helyénvaló, így hát arra kérünk, hogy bízz meg az alaposságodban.
A kifújt levegőt küldd ki energiafrekvenciád irányába. Figyeld meg, ez miként hat annak különböző szempontjaira, mint például a színére vagy a belőle fakadó érzésekre. Érzékeld, ahogyan erőd megnövekedik ettől a lélegzettől és a pozitív törődéstől.

Gondolat a mai napra


Energiafrekvencia- szintem ezennel a legmagasabb szintjére emelkedik, igazodva tökéletes egészségemhez és harmóniámhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése