2011. november 21., hétfő

Reinkarnációs meditáció

1. Kellemes, nyugodt környezetben saját módszereddel érj el egy relaxált, elmélyült állapotot.

2.Koncentrálj egy természeti képre minél életszerűbben. Érezd a Nap sugarainak simogatását az arcodon, hallgasd a szél süvítését, a madarak és egyéb állatok hangját; lásd a zöld mezőt, a szines virágokat. (érzékelés, tapintás, hallás, látás fixálása)

3. A távolban egy nagy hegy fog feltűnni. Ez a hegy szimbolizálja a "gyökereket", ezen keresztül fogsz eljutni egy korábbi életedbe.

4. A hegy felé menet tudatosítsd magadban, hogy mi a célod vagyis egy olyan előző élethez szeretnél visszatérni, amely a jelenlegi életed számára a legfontosabb információkat nyújtja.

5. Menj be a hegy lábánál lévő barlangnyílásba ("szülőcsatorna"), mindig lefelé, amíg meglátsz egy nagy fényt. Tudatosítsd magadban újra és újra azt, amit szeretnél megtapasztalni.

6. Lépj ki a fényen át, mint egy kapun egy másik helyre, előző életed valamelyik helyszínére. Érezd, hogy testet ölt körülötted a valóság.

7. Nézd meg mi van rajtad, és nézz körül. Jegyezz meg mindent, amit fontosnak találsz. Kérdezd meg magadtól (vagy mástól) ki vagy és miért vagy itt. Hány éves vagy, mi a neved, a hely neve stb...

8. Éld végig az életet egészen a halálig. Ekkor esetleg "áteshetsz" egy másik, szintén fontos életedbe. A másik lehetőség, hogy "halálod" után rögtön a köztes létbe kerülsz. Itt megértheted az átélt események fontosságát és magasabb spirituális tartalmát. Megláthatod a mostani életeddel való összefüggéseket és a jelenleg ismert (és még nem ismert) személyekkel való kapcsolatodat.

9. Indulj el visszafelé (a gondolat sebességével), és keresd meg a barlang kijáratát. Menj visszafelé, mindig felfelé, amíg meglátod a fényt. Ez a kapu a hegy melletti réthez, ahonnan elindultál.

10. Érezd visszatérni az erőt a testedbe és az egyre éberebb tudatállapotot.
Visszatéréskor tudatosítsd az eseményeket. Jegyezd le meditációs naplódba.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése