2011. november 22., kedd

Jelentsd ki, hogy teljesen szeretetre méltó vagy!



Teljes mértékben szerethető vagy úgy, amilyen ebben a pillanatban vagy. A saját magadról kialakított véleményed, vagy az, ahogyan a többiek vélekednek felőled, teljesen eltörpül a mellett a tény mellett, hogy Isten tökéletes gyermeke vagy. Az égvilágon semmi sem mehet tönkre benned, és semmi sem lehet rossz. A mennyek tökéletes teremtménye voltál mindig - és az is leszel mindörökké.
Ne engedd, hogy az ego által keltett illúziók becsapjanak. Felsőbb éned ( és mindenki másé is) örökkévaló kapcsolatban áll Istennel, ennél fogva ő mindig szeret téged, a legjobbat akarja a számodra, és látja a benned rejlő jóságot.
Tudd, hogy megérdemled, hogy tökéletesen szeressenek. Nem kell kivívnod Isten ragaszkodását... ez már a teremtésed előtt rád lett ruházva, és örökkön-örökké a tiéd marad, bármi történjék is.

Gondolat a mai napra

Teljesen mértékben szeretetre méltó vagyok mindazért, amilyen éppen most vagyok. Megérdemlem, hogy gondoskodjanak rólam, és megengedem magamnak, hogy ezt átérezzem. Nagy becsben tartott lény vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése