2011. november 21., hétfő

Fényküldöttek


Fényküldöttek azok, akik születésük előtt önként vállalták, hogy segítenek a bolygónak és lakóinak kigyógyulni a félelemből és következményeiből. Minden Fényküldött szakrális feladattal érkezett. Gyakran előfordul azonban, hogy az anyag-központú földi életforma egyfajta amnéziát teremt a Fényküldöttekben. Elfeledkeznek tökéletes, isteni identitásukról, és arról a képességükről, hogy csodálatos módon segíthetnének a Földnek, és minden élőlénynek. Amikor a Fényküldöttek megfeledkeznek igaz természetükről és céljukról, elveszettnek érzik magukat és félnek.
Te magad is Fényküldött vagy, ha:
-késztetést érzel mások gyógyítására,
-szeretnél megoldást találni a Föld szociális és környezetvédelmi problémáira,
-hiszel abban, hogy spirituális úton minden helyzet megoldható,
-voltak már misztikus tapasztalataid, pl. előre megéreztél dolgokat, vagy találkoztál angyali lényekkel,
-kemény élettapasztalataid voltak, melyek összetörték isteni tökéletességedbe vetett hitedet,
-a világ gyógyításához első lépésként saját életedet akarod meggyógyítani,
-késztetést érzel arra, hogy gyógyítási tapasztalataidról írj, beszélj és taníts másokat,
-tudod, hogy egy magasabb cél érdekében vagy itt, még ha nem is tudod pontosan mi az, vagy hogyan tudnád megvalósítani.
A Fényküldöttek a Föld különböző tájain most kezdenek ráébredni arra, miért jöttek el a Földre. Belső hívást hallanak, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez a hívás emlékeztető arra, hogy itt az ideje abbahagyni az anyagi álmokkal való játszadozást, és munkához kell látni.
Sok Fényküldött fedez fel önmagában spirituális adottságokat, pl. a szellemi lényekkel való kommunikáció, illetve a spirituális gyógyítás képességét. Ezek azok a képességek, melyeket önként vállaltunk fel, hogy gyógyíthassuk a Földet és lakosságát az ezredforduló kritikus  évtizedeiben. Próféciák előre jelezték jöttünket, és most eljött az ideje annak, hogy betöltsük küldetésünket! A világ sorsa múlik rajtunk!

Dr. Doreen Virtue: Fényküldöttek útja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése