2011. november 21., hétfő

Csakrák


Fényből, szeretetből és intelligenciából állunk.
Ezek a tulajdonságok a puszta energia lényegi összetevői. Így tehát energiával rendelkező lények vagyunk. Bár lehet, hogy ennek ellenére néha nem ezt, hanem éppen az energia teljes hiányát érezzük. Gondolataink szabályozzák a bennünk lévő és a minket körülvevő energiaáramlást. Bármit is gondolunk, az döntően meghatározza érzeteinket és tapasztalatainkat.
Más szóval, azok a dolgok, amelyekre a legtöbbet gondolunk - pénz, spiritualitás, szerelem, és így tovább -, hatással vannak az energiaközpontokra.

Ezeket az energiaközpontokat csakráknak nevezzük.

A csakrák életerőt áramoltatnak a testben, így biztosítva vitalitásunkat. Minden egyes dolognak, ami foglalkoztat bennünket, megvan a megfelelő csakrája. Az egyes csakrák a pénzzel és a karrierrel, a kapcsolatokkal, a jövőnkkel, étvágyunkkal, életstílusunkkal, vágyainkkal és céljainkkal állnak összefüggésben.

Ha gondolatainkban a szeretet kapja a legnagyobb szerepet, akkor ezek a csakrák tokéletesen egészségesen működnek. Ekkor az energia egyenletesen áramlik, mi pedig harmóniát és boldogságot tapasztalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése