2011. november 21., hétfő

Az aura

Az ember testét körülvevő, szabad szemmel nem látható, különböző színű és vastagságú rétegekből álló burok, amelynek nagysága és sűrűsége állandóan változik, az embert tojás formában veszi körül.
Az energia egyik megnyilvánulási formája.
A test anyagi formája mögött a test valójában lüktető, dinamikus energiamező. Olyan energia kisugárzás, mely a normál emberi szem és agy számára érzékelhetetlen frekvencián rezeg. Az aura a test kiterjedése. Nem pusztán körülveszi a testet, de annak minden sejtjének része is egyben, így a test meghosszabbításaként kell tekinteni. Természetes védőburok. Feladata: a kozmikus energiákat felvegye és az emberi szervezet számára értékesítő energiává alakítsa. Az auránkon keresztüláramló energiánk személyiségünket, gondolatainkat, érzelmeinket tükrözi.
Az aurát azonban nem úgy kell elképzelni, mint egy állandó, egy színben pompázó védőburkot, ami a test körül pompázik, hanem egy folyamtatosan változó, az emberi testtel együtt élő, minden változását követő elektromágneses mezőt.


Minden ember személyes energiamezője, amely burokként öleli át testét, egy közös forrásból származik: az Egyetemes Életerőből. Ez az energia a csakrákon át áramlik át a testbe, miközben az egyes csakrákban átalakul egy-egy részleges minőséggé, uralkodó érzetté, illetve a hozzá fűződő érzelmi kötődéssé.

A csakrák úgy működnek, mint egy öntözőrendszer szelepei. Ha megnyitják a csapot, a víz végigfolyhat az egész rendszeren. Ám, ha valahol törés vagy elzáródás van a csőben, vagy ha valamelyik szelep zárva van, ill. túl nyitva, az az egész rendszer működését megzavarja. Ha az energia szabadon áramlik a csakrarendszeren keresztül, az aura is egészséges lesz, ez azt jelzi, hogy a testben sem található betegség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése