2011. november 21., hétfő

Néha azt mondjuk magunknak, bárcsak jobb lenne a világ, akkor boldog lehetnék. Az ilyen gondolatok irányt tévesztettek, mert megfordítják az ok és okozat törvényét.
A te boldogságod nem függ a világ békéjétől. A világ békéje függ a te boldogságodtól. Az egész világ, és teljes népessége tökéletes tükrei belső gondolataidnak.
Ha önmagadat és világodat az ego lencséjén át nézed, akkor rettenetes félelmet, bűntudatot és boldogtalanságot fogsz látni és tapasztalni. Az ego különféle tévutakra küld, hogy keresd azt a külső körülményt, ami boldogságot ígér neked. Az ego és ajándékai azonban soha nem hozzák el a boldogságot, mert a boldogsággal megszűnik az ego létezése.
Ha hallgatsz Isten hangjára, mely belső megérzéseiden keresztül szól hozzád, akkor képes leszel a világot igaz önvalód szemével látni. A világ ebből a nézőpontból azonnal meggyógyul, mert igaz önvalód csak szeretet lát és ismer.
A Fényküldött feladata tudatát igaz önvalójában összepontosítani. Ezen az úton fedezheted fel, hogy az igaz önvaló adja meg az egyetlen ajándékot, amire szükséged van. Így elengeded ragaszkodásodat az anyagi világhoz, és ezzel megkapod a boldogság egyetlen lehetséges forrását, amíg az anyagvilágban élsz. A világban gyógyítasz azzal, hogy nem a világból vagy.

Dr. Doreen Virtuee

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése