2012. április 8., vasárnap

Húsvét

"Húsvét a krisztusi megváltás ünnepe. Ezzel a vállalással Urunk olyan Kegyelmet hozott a Földre, mely megadta lelkünknek a sötétből való megszabadulást a Szeretet erejének megismerése által, ha gyakoroljuk a Megbocsátást. A Megbocsátás csak akkor válthat meg bennünket, ha azt igaz, tiszta szívből tesszük és elsősorban magunk(on)ban gyakoroljuk. Ez kapcsol össze bennünket a Szentlélek fényé...ben szellemi Valónkkal, hogy tisztán lássuk a Létezés értelmét, a Szeretetet.

Ebben az évben Húsvét napjai univerzális léptékben véve is fontos változásokat indítanak be a Föld és dimenziója életében. Ezen változások egy része azonnal észrevehető, nagyobb, mindenki számára felismerhető történések formájában valósulnak meg, és apróbb háttérben zajló átalakulások is folynak. Lesznek személyhez, csoporthoz, országhoz köthető változások, de mind azt a globális megtisztulást készítik elő, melyek egységesen ugyanarra a célra mutatnak, a Felemelkedés felé.

Az isteni Fényközpontból a Föld kristályhálóján keresztül a szellemi Újjászületés és Megújulás energiái áradnak le, fényfonalak formájában. A hálót átlépve spirális energiaként összefonódnak, majd lekötődnek a Föld Szívmagjához (ez már a Szeretet-dimenzióban létező Új Föld magja), így olyan Fénypillérek alakulnak ki a Föld meghatározott (beavatott) pontjain, melyeket nevezhetünk a „Mennyek tartópilléreinek”. Magyarországon több ilyen Fénypillér is kialakul(t). Ezeken át a Tudás, a Fény rezgései és az isteni Minőség energiái áradnak le, annak függvényében, mennyire vagyunk rájuk el- és befogadók.

Ezek a tartópillérek folyamatosan épülnek és erősödnek. Több éve már ezeken a napokon újabb és újabb fényszálak kötődtek hozzájuk. Ezek a pillérek szabályozzák és tartják behangolva a Föld energetikai terét, ezek mentén emelkedik a magasabb dimenziós ÚJ FÖLD rezgések felé.

Az emelkedéshez Tudatunknak és Energiarendszerünknek újjá kell születnie

Hatalmas erők munkálkodnak, hogy elindítsák a Változást, mely az ÚJ ENERGIÁK felé, az ÚJ FÖLD felé, a magas rezgésű dimenzió felé mutat.

A Szeretet az irány – a Szeretet az erő – a Szeretet az út – s a Szeretet maga a cél.

Ezt jelenti ez a Húsvét."
Pusztai Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése