2012. április 28., szombat

2012 / Új energia




ÖSSZEFROGLALÓ KIVONAT A 2012 DECEMBERÉRE PRÓFÉTÁLT DIMENZIÓ VÁLTÁSRÓL ÉS A CSATORNÁZOTT ÜZENETEK ELLENTMONDÁSAINAK ILLÚZIÓJÁRÓL

A váltással kapcsolatos, nagyon is helyénvaló és a fénymunkások többségét is foglalkoztató egyik kérdés kör a látszólagos ellentmondás az egyes csatornázások között. Az én válaszom dióhéjban az hogy, a szív szándéka szerint dől el ki hogyan lép vagy nem lép tovább. Azonban, röviden összefoglalva a két fő megközelítést, rávilágít, hogy a látszólagos ellentmondás abból ered, hogy nem azonos megközelítésből indul ki az üzenetet küldő csodálatos Lénye a Teremtő Fény Szeretetének, és az egyes csatornázások más-más csoportokhoz szólnak!

1.
 Föld mint MISZTÉRIUM ISKOLÁJA A LELKEKNEK mondható úgy is, hogy a FÖLD nevű EGYETEM. A végzősök és esetleg a harmadévesek, akik tényleg igyekeznek, lediplomáznak és feljebb vagy tovább lépnek. Az elsősök/másodikosok meg azok akik most iratkoztak be (és itt LELKEKRÖL nem emberi életkorról beszélek) nekik még tanulnivalójuk van, hiszen azért jöttek ide, ők maradnak, mert nekik is meg kell tanulni a felelősségteljes társteremtést.
A LeMuriaiak – megteremtették a Föld Misztérium Iskolát – és az Atlantisziak – tudományos alapokra fejlesztették a Föld Misztérium Iskolát – a 12 csillag nemzet; ők befejezték küldetésüket, több eon azaz többször 25,964 évet töltöttek itt, ők a végzősök és a harmadévesek, akik lediplomázhatnak és mehetnek tovább.
Azok a Lelkek akik az utolsó Galaktikus Éjszaka, vagyis az elmúlt 11,000 év alatt jöttek a Misztérium iskolába tanulni, nekik még legalább ½ eonnyi tanulnivalójuk van.
És a szív szándéka szerint dől el ki, hogyan lép, vagy nem lép tovább. Metatron és többször Mihály Arkangyal is a végzősökhöz szól, és az utóbbi pár üzenete Metatronnak az 5D és azon felül alkalmazható Kristály Fénytest létrehozásáról szól – mert az a felemelkedési jármű, és az nem jön automatikusan, de a tudatosság éber tudatú emelésével, vagyis a diplomához meg kell írni a diploma dolgozatot! S aki még nem kezdte el annak fel kell ébrednie és gyorsan nekifogni a dolgozatához, s ha nem készül el a dolgozattal, elmulasztja a vizsgát is, a záróvizsga pedig 2012 decemberében lesz!
A felhívás a Fénybe ébredésre, a Fény beintegrálására, az mindenkinek szól, mert a kezdők is egy eon után végzősök lehetnek, azonkívül, minél több Fény kerül beintegrálásra és lehorgonyozásra, annál csodásabbá válik a Földi tapasztalás.


2.
A Föld bolygó eleve multi-dimenzionális, s minden dimenziónak al és fel szintjei vannak, amit a lélek fejlődés során be kell járni. Az Omni-Föld Gaia Istennő teste, a Föld bolygó tudatossága pedig Gaia Istennő. 2012 decemberében nemcsak az utolsó eon azaz a 25,964 éves ciklus fejeződik be, hanem a Galaktikus, az Univerzum és az Omniverzum meg a Kozmosz több millió illetve több milliard éves (az év mint mértékegység a földi évre értendő) ciklusai is. Ennek következtében nemcsak egy új 25,964 éves ciklus veszi kezdetét, hanem hatalmas változások történnek az Omni-Földön, a Tejút Galaxisban, az Univerzumban és az Omniverzumban is mielőtt az új ciklusok megkezdődnének. A NAGY KÖZPONTI NAP A SZIRIUSZ LESZ, felbolydul az Orion, megnyílik az Orioni Átjáró, a Pleiadok (Fiastyúk) a Sziriuszi Rendszer körül kezd el keringeni stb. és ezzel az emelkedéssel felemelkedik az Omni–Föld is. FöldAnya felemelkedése hatással lesz minden gyermekére és az Omni-Föld minden birodalmára (kristály birodalmak, növény és állatvilág, a belső Föld birodalmai stb.)
A hatalmas változás mindent és mindenkit érint, foglalkozik az egyén vagy sem a bekövetkező Kristály Korral, vagy a Kristály Fénytestével. Azonban, FöldAnya felemelkedésével még az egyes Lelkek “diploma szakdolgozata nem íródik meg”!
Ami viszont nyilvánvaló, hogy a Felemelkedett Omni-Föld 3D és a Föld Misztérium Iskola különbözni fog a mostanitól, elsősorban is a nagy mennyiségű tiszta stelláris Fény azaz a Foton Fény beáramlása és maga a felemelkedéssel járó helyzet változás következtében, valamint a Sziriuszi-Pleidai Szövetség által kidolgozott megoldás érvényesítésével az Annunakik és hibridjeik eltávolításáról és tovább fejlődési lehetőségeikről.
A Felemelkedett Omni-Föld amit egyszerűen Új Földnek szoktak nevezni, csodás tapasztalása lesz a Föld Misztérium Iskolának, de diploma dolgozatát minden Léleknek saját magának kell megírnia!

3.
És a harmadik pontként, az infiniti hurok összefoglalója Mihály Arkangyal márciusi és áprilisi üzenetének könnyebb megértéséért!
Az Infiniti hurok gyakorlatilag az általunk kibocsátott energia frekvencia minták körforgása a teremtéseinkben, azaz a Kör Törvényének a megnyilvánulása. Az infiniti jel az az úgynevezett fekvő nyolcas ami két körből, Mihály Arkangyal szavaival két “hurok”-ból áll. A közepén ahol a két hurok találkozik, ott áll az egyén mint energia forrás. Az egyén által kibocsátott gondolat, érzelem, kívánság stb. minták mint energia hullámok kimennek a forma világába, ott megnyilvánul a kibocsátott frekvencia erő mértékében (erős érzelemmel nyilvánvaló megnyilvánulás, gyenge érzelmi töltettel kevésbé nyilvánvaló megnyilvánulás), majd a forma világának határába ütközve visszafordulnak az egyén által kibocsátott hullámok és visszatérnek az egyénhez. Tehát az egyén azt tapasztalja, amit megteremtett. Ez az energia mozgás az infiniti jelének az első hurka. A visszatérő energia egy része felszívódik a testbe és pontosan azt tapasztalja az egyén amit kiküldött: örömöt vagy fájdalmat. A visszatért energia másik része az egyén háta mögé kerül és ott gyűlik össze megalkotva az infiniti jel második körét azaz hurkát. S ez az az összegyűjtött energia minta (tapasztalat, emlékezet, sérelmek, örömök stb.) ami befolyásolja (sokszor a tudatalattiba süllyedve “ott hátul”) a következő teremtéseket, illetve az előre nyomuló energia hullámokat.
Az ÉN-mesterévé válásának folyamatában, rendkívül fontos az Ibolya Láng használata az infiniti hátsó hurkának a tisztításában, és a folyamatos megbocsátás, önmagunknak és másoknak is. A tudatosság emelkedésével az első hurok lényegesen magasabb frekvenciájú mintákat tartalmaznak, de azokat a frekvenciákat amelyek “Isten tudja mióta” gyülemlettek a hátsó hurokban, azokat tudatosan tisztítani kell az Ibolya Lánggal, mert az megtisztítja a mintákat, és ezáltal nem kell megvárni, hogy vissza szivárogjon az első hurokba és az aktuális teremtés által vagyis aktuális élethelyzetben tisztítsuk meg őket!

És óriási szükség van egy magas tudatosságú “diplomás” vagyis a kristály fény tudatosságát értő fénymunkás csapatra, mert ők lesznek azok, akik majd az Új Földön segítségére lesznek a tömegeknek.
És én gyönyörködöm az Új Föld színeiben és hangjaiban, megvan még a régi és mutatkozik már az új is, olyan színekben pompázik az ébredő természet amilyeneket emberemlékezet óta nem láttunk FöldAnyánk hátán. Rügyeznek a fák és élénk zöld, egy másik fa pedig fehér színben rügyezik. Az aranyeső úgy sárgállik, hogy vakít. A felhők olyanok mint a festményeken. És csodálatos volt a Húsvét délutáni ég! A ragyogó kék égen, amit hiszek, hogy már az új, Kristályos Égbolt, mert sokkal tündöklőbb kék volt mint bármikor eddig, fátyolfelhők úsztak, mint megannyi Angyalszárnyak. Csodálatos égi jelek voltak, Angyalok a felhőkön, csoportosan és egyedileg, szinte hallatszott kacagásuk a szikrázó napsütésben. És a Nap is másként süt, csak figyeljétek meg! Sokkal élénkebbek a színek, a kék tényleg kék, a fehér pedig tényleg fehér. Alig lehet ránézni, mert fényesek a színek. A fű zöld, de nem úgy mint eddig. És nem mindenhol, éles váltások vannak. Van ahol olyan régi sötét zöld, máshol új világos zöld. Mintha ott lenne a két világ közötti különbség, határvonal. Az egyik zöld a régit, a másik zöld az újat képviseli. És ha ezekhez a csodálatos új “részekhez” hozzáadjuk a harmóniát, akkor máris felismerjük az Új Föld kezdetét!

www. angyalforras.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése