2012. április 18., szerda

Az aura érzékelése



Bármiről legyen is szó, a kérdés mindig az: „hogyan kell csinálni?".
Az elme sokféle csodálatos erővel rendelkezik - sokkal többel, mint amennyiről álmodni mernénk-, és az emberiség éppen csak hogy elkezdte azt a fejlődésnek nevezett, nagyszerű utazást, amelynek során tetszés szerint meríthet majd mindegyikből. Képességeink az által fejlődnek, ha használjuk őket.
Sok csodálatos dolgot csinálhatunk, és közben egyre többet tudunk meg az elme és a lélek belső tulajdonságairól. Ha élünk ezekkel a képességekkel, akkor erősödni fognak - ahogyan mentális és spirituális látásunk is.
Miközben megtanuljuk, hogyan lássunk aurát, hogyan készítsünk szerelmet hozó talizmánt, hogyan használjuk a varázstükröt és sok hasonló, különös és csodálatos dolgot, mindig tágítjuk egy kicsit a bennünk rejlő óriási tehetségnek, az életerőnek működési terét.

Mindenkinek van aurája. Mindenki látta vagy tapasztalta már mások energiaterét. A legtöbb ember azonban vagy figyelmen kívül hagyja, vagy valami egészen másnak tulajdonítja a jelenséget.
A gyerekek sokkal jobban látják és érzékelik az aurát, mint a felnőttek. Rajzaik gyakran árulkodnak ezekrőlaz élményekről.


Tapasztalta-e már az aura energiaterét?
(Ha igennel tud válaszolni bármelyik kérdésre, akkor már érzékelte, hogy külső energiaterek kölcsönhatásba vannak az aurájával.)

1. Bizonyos emberek társaságában szokta-e úgy érezni, mintha kiszívnák az erejét?
2. Társít-e bizonyos színeket egyes emberekhez?
Például: „Te valahogy mindig sárgán jelensz meg előttem".)
3. Megérezte-e már, ha valaki erősen önre nézett?
4. Érzett-e már azonnali rokonszenvet vagy ellenszenvet valaki iránt?
5. Érzékelte-e már valaha a másik ember tettei mögött rejlő igazi emóciót?
6. Megérezte-e már valakinek a jelenlétét azelőtt, hogy hallotta vagy látta volna?
7. Keltenek-e önben bizonyos hangok, színek és illatok kellemes vagy kellemetlen érzetet?
8. Ideges és ingerült lesz-e az elektromos viharoktól (zivataroktól)?
9. Tapasztalta-e, hogy egyes emberek jobban feldobják és feltöltik energiával, mint mások?
10. Történt-e már önnel, hogy megmerevedett, nyugtalan vagy ingerült lett, amikor belépett egy szobába? Érezte-e már, hogy vannak szobák, ahol szívesen elidőzik, másokból pedig menekül?
11. Történt-e már önnel, hogy nem vette tudomásul, vagy elfojtotta magában az első benyomást valakivel kapcsolatban, ám az később igazolódott?
12. Előfordul-e, hogy bizonyos szobákat kényelmesebbnek és kellemesebbnek talál, mint másokat? Érez-e különbséget az egyes szobák között?
Érzett-e valaha különbséget a saját szobája és a testvérei/szülei/gyerekei szobái között?


Az emberi aura
Az aura minden irányból körülveszi a testet, háromdimenziós, és egészséges ember esetében tojás alakú. Az alakja, a mérete, a színei és a színek tisztasága meghatározott jelentéssel bírnak az ember fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapotát illetően.


A fényudvar
Az ősi misztikusok és a mesterek művészi ábrázolásánál megszokott a fej körüli dicsfény. Az aura kisugárzása itt észlelhető a legkönnyebben. Minél egészségesebb az ember, minél spirituálisabb, annál erősebb a testből kiáradó fénysugárzás. A fényudvart gyakran tekintik a spirituális megvilágosultság jelének.
Az aura erős elektromágneses tulajdonsága miatt az ember állandóan energiát bocsát ki és vesz fel. Valahányszor másokkal érintkezünk, energiacsere jöhet létre, amelynek elektromos jellege van, ha energiát adunk, és mágneses, ha felveszünk.
Minél több emberrel kerülünk kölcsönhatásba, annál nagyobb az energiacsere.
Ha nem vagyunk tudatában ennek, akkor a nap végére rengeteg energiahulladékot halmozhatunk fel. Estére úgy érezzük magunkat, mint akit megcsapoltak. Furcsa képzetek, gondolatok és érzések kavaroghatnak a fejünkben. Mindnyájan emlékszünk olyan napokra, amikor úgy éreztük, hogy egy kicsit megbolondultunk. Könnyen lehet, hogy ezek az érzések nem belőlünk indultak ki, hanem annak az energiának a szülöttei, amelyet a nap folyamán a másokkal való érintkezés során felhalmoztunk.
Valamennyien ismerünk olyanokat, akiknek a jelenléte szinte kiszívja az ember energiáját. Kimerülünk, ha beszélgetünk velük, akár telefonon, akár személyesen. Ha egy ilyen ember elmegy, vagy leteszi a telefont, úgy érezzük, mintha lyuk lenne a gyomrunkban. Ezt a tapasztalatot az aura energiájának a leszívása idézi elő. Az effajta energiacsere egészségtelen.
A természettel való érintkezés kiegyensúlyozza és tisztítja az aurát. Sok igazság van a fák átölelésének egészséges szokásában. A fáknak dinamikus energiaterük van, amely dinamikus kölcsönhatásba lép az emberi energiaterekkel. Minden fának saját, egyéni frekvenciája van, éppen úgy, mint az embereknek. Ezért a különféle fák átölelése különböző hatásokat eredményez. A fejfájásunk alábbhagy, ha öt-tíz percig üldögélünk egy fűzfa alatt. A fenyőfák tisztítják az emberi energiát. Lecsapolják és elvezetik az auratérből a negatív érzelmeket, különösen a bűntudatot. (A fenyőfának nem árt, mert a felvett negatív energiát tápszerként hasznosítja.)
A kristályok és a kövek megújult népszerűségnek örvendenek az 1980-as évek óta, amit elektromágneses tulajdonságaiknak köszönhetnek. Az emberi auratér könnyen felveszi a különböző kristályok és kövek által kibocsátott energiát. A 4. fejezetben olyan gyakorlatok találhatók, amelyek alkalmazásával megmérhetjük az aurát. Az aura megmérésével bizonyítani tudjuk a kristályok és a jótékony hatását. Néhány percig tartsunk a kezünkben egy kristályt, vagy öleljünk át egy fát, és aztán mérjük meg az aurát. Hasonlítsuk össze az eredeti méretével. Azt fogjuk tapasztalni, hogy kitágult.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése