2011. december 15., csütörtök

Világosodj meg!



Szépséged, hatalmad és fényed erősebbé válnak, ha csordultig tele vagy nevetéssel és örömmel. A könnyűszívűség a mennyországhoz a legjobban hasonlító földi állapot. Gyakran elgondolkozol azon, hogy többet kellene szórakoznod, hiszen az öröm isteni érzése után áhítozol.
Szíved természetes módon megtelik ezzel az érzéssel, hiszen ez istenadta lételemed. Csakis amikor éberséged igazán komollyá válik, akkor válik borongóssá az öröm. Mi, angyalok, végignézzük, hogyan válsz zárkózottá, amikor úgy érzed, hogy kimerítő törekvéseid elnyerik jutalmukat. Mégis, az igazi előnyök, amelyek után kutatsz, könnyebben érkeznek el hozzád, amikor gondtalan vagy.
Ma azon fogunk veled dolgozni, hogy megkönnyítsük a szívedet, lelkedet és kilátásaidat. Leemeljük rólad az aggódás terhét, és helyettesítjük őket az örvendezéssel... energiád megemelésével a manifesztálódásra vonatkozó hatalmad is felerősödik.

Megerősítő imádság a mai napra


Kedves Angyalok, köszönöm nektek, hogy segítetek megkönnyebbülnöm, és meglátnom az előttem lévő tömérdek ajándékot. Kérlek titeket, segítsetek megszabadulnom aggodalmaimtól, és feltöltenem szívemet azzal a hittel, hogy minden pontosan egy gyönyörűséges isteni terv szerint halad. Nem kell tudomást szereznem a színfalak mögött megbújó összes részletről ezzel a napirendi ponttal kapcsolatban. Csupán a szívemet kell nyitva tartanom vidáman, és hajlandónak kell befogadnom mindazt a jót, amivel nap mint nap megajándékoztok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése