2011. december 25., vasárnap

Hozz áldást mindenkire, akivel találkozol!



A félelem a kapcsolatokon belüli gondokon alapul. A másik ember fölötted gyakorolt hatalma felőli aggodalmadból és saját akaratod elvesztéséből fakad. De hogyan is történhet ez meg azok után, hogy Isten saját hatalmának a kiterjesztése vagy?Senki sem képes felmérni, mit is adott neked a Teremtő.
Ennek a félelemnek az ellenszere az energia átfordítása. Ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy mit vehetne el valaki más tőled, figyelmedet összpontosítsd inkább arra, hogy hozz áldást másokra. Ezt megteheted úgy, hogy imádkozol az adott illetőért, szeretettel teli energiát küldesz felé, megerősíted a boldogságát, vagy azt kéred, hogy állítsanak még több angyalt mellé.
Ma áldj meg mindenkit, akivel találkozol, legyen akár egy melletted elhaladó idegen, vagy valaki, akit ismersz már egy ideje. Figyelj fel minden változásra a kapcsolatotokon belül. Mindaddig, míg az áldásosztás mögötti szándék nem a másik személy megváltoztatására tör, addig egészséges energiában lelheted majd örömödet, miként az osztozás és az adás hullámhossza felemeli összekötődéseteket.

Imádság a mai napra


Angyalok, kérlek titeket, segítsetek emlékeznem arra, hogy áldást és imádságot küldjek mindazok felé, akikkel ma összefutok. Kérlek titeket, küldjetek rajtam keresztül gyógyító energiát minden kapcsolatomba. Azt kívánom, hogy minden egyes találkozásom ajándékokkal lásson el minden résztvevőt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése