2011. december 11., vasárnap

Kövesd isteni útmutatásodat!



Mi, angyalok, folyamatosan kommunikálunk veled, megválaszoljuk kérdéseidet, és útmutatásban részesítünk. Te meghallhatsz bennünket zsigereidben - a csiklandozáson, a libabőrözésen, az álmokon, az intuitív szavakon és víziókon keresztül. Ezenkívül felfigyelhetsz a fizikai világban megjelenő visszatérő jelekre, és mi tudatni szeretnénk veled, hogy tényleg velünk kommunikálsz; ezek valódi üzenetek.
Útmutatásunk nagy része az életed javulásával kapcsolatos imáidra és kérdéseidre vonatkozó válaszok. Gyakran bátorítunk arra, hogy olyan lépéseket tegyél meg, melyek elősegítik a békés boldogságodat. Ez többnyire azt jelenti, hogy változás fog beállni a dolgokban - ami végül is épp az, amiért imádkoztál.
A változás tökéletesen biztonságos, amennyiben követed az isteni útmutatást. Észre fogod venni, hogy ez mindig igen szisztematikus, és lépésről lépésre halad. Akár egy ritmikus tánc, teszel egy mozdulatot, és mi majd elvezetünk a következőig. Ha megpróbálsz az univerzális zenénél gyorsabban mozogni, lehet, hogy mellélépsz és elesel: ez nem a melódia hibája; azért történik, mert kiesel a ritmusból.
Tölts el ma némi időt nyugodt elmélkedésben, idézz fel bármilyen olyan visszatérő gondolatot, ötletet vagy érzést, amit mostanában észleltél. Ha ezek az üzenetek felkértek néhány pozitív változás megtételére, akkor ez az az isteni útmutatás, amire utaltunk. Kérj fel bennünket arra, hogy segítsünk neked ennek kivitelezésével. Segíthetünk bátorságot, motivációt és másféle támogatást kölcsönözni neked... csak kérj.

Gondolat a mai napra


Tudatosítom magamban a visszatérő jeleket, amiket az életem javulásával kapcsolatban kapok, és lehetővé teszem, hogy meghalljam az angyalaim útmutatását a pozitív változások meglépésével kapcsolatban. Tiszta iránymutatást kérek tőlük az életcélom támogatásához szükséges mai lépésemmel kapcsolatosan. Megértem az isteni üzeneteket, és az útmutatások szerint cselekszem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése