2011. december 21., szerda

Kutakodj Isten után!



Isten ott lakozik az életed minden egyes szereplőjének lelkében, még akkor is, ha épp az ellenkezőjeként látszik. Pont úgy, ahogyan egy bányász megtalálja az értékes aranyat, úgy te is képes vagy fellelni az isteniséget minden kapcsolatodban. Bányászsisakod fel van szerelve azon szándékodból áradó fénnyel, hogy legalább egy jó tulajdonságot fedezz fel minden emberben.
Mindenkiben van legalább egy pozitív tulajdonság, amely láthatóvá válik a nyitott gondolkodású és nyitott szívű emberek számára. Gyakran azok az emberek, akik a legkevésbé tűnnek szeretetre méltónak, ők azok, akiknek a legnagyobb szükségük van egy hozzád hasonló "isteni" bányászra.
Tudd, hogy minden embernél elnyered az aranyérmet, akivel a mai napon találkozol. Gyógyítói küldetésed sokak szívét feltárja, és örömmel tölti el, főként sajátodat.

Gondolat a mai napra


Észreveszek legalább egy jó tulajdonságot mindenkiben, akivel ma találkozom. Isten után kutatok minden kapcsolatomban. Amint meglátom a pozitívumot minden emberben, a kapcsolataim visszatükrözik ezt a kincset. Minél többször megfigyelem a többiekben rejlő Istent és a jót, annál többször látom meg ezeket magamban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése