2012. augusztus 4., szombat

A Világáthidaló hullám 2012. 08. 02-től 14-ig


Maja orákulum: 6. VILÁGÁTHIDALÓ (CIMI)
“Kiejtés: ki mi

Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás
Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit. A mostani felgyorsult világban ez bizony manifesztálódhat eddigi életed teljes megváltozásában. Ebben az időszakban jobban átláthatjuk, megláthatjuk azokat a területeket, amiken változtatnunk kell, s ha ezt nem tesszük, az élet bizony közbeszól, s maga intézi el a változást, elengedést!

Erősítsük meg magunkat, s ne féljünk az új kihívásoktól, feladatoktól. Bízzunk abban, hogy minden változás, elengedés, „kis halál” fejlődésünket szolgálja! Minden okkal történik, ha rögtön nem is mutatkozik meg a cél.

A múlthoz való ragaszkodás korlátozza lehetőségeidet. A megadás­ban felszabadulsz a jelen pillanatban, a halál ölelésében, elengedésben és megbocsátásban. Az önátadás szabadság. Bocsáss meg önmagadnak. Bocsáss meg mindenkinek, engedd el. A megbocsátás a halál- és átala­kulási folyamatok sarokköve. A megbocsátás megnyitja a kaput a felté­tel nélküli szeretet előtt

Cimi segítségedre van abban, hogy keresztülláss életed nehezebb, kellemetlenebb aspektusain . Egyik legnagyobb tanítása az egyszerű megadás az olyan eseményeknek, mint a válás, csalás, balesetek, beteg­ség vagy halál. Mit akarnak ezek az erős tanítások feltárni előtted? A szimbolikus halál gyakran beavatást hoz erőd újra testesítésére.

Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik. Engedd el a pesszimista, fatalista hitrendszerek miatti küzdelmeidet. Cimi leckéje magában az ellenállásban rejlik. Add át magad ítélkezés nélkül. Cselekedj az elengedés és önátadás folyamatában. Tartsd fenn a tiszta szándékot, és figyeld, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak.

A világáthidaló hullámban a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől, ami fejlődésünkben gátol, legyen az tárgy, szokás, viselkedési forma, barát. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghezvinni ezeket a kis halálokat, annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy újat kezdhessünk.

Böjtös- Tölgyfa Mária
http://majanaptar.csillagmag.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése